Landsmøtet 2019

Baptister fra hele landet vil samles i Tromsø 5.-7. juli 2019.

Landsmøtet er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu i Tromsø.

I tillegg til selve landsmøtet som starter med lunsj fredag ettermiddag og avsluttes med gudstjeneste søndag, regner vi med at mange vil komme til Tromsø allerede torsdag 4. juli. Vi vil derfor invitere til et evangelisk møte i byens baptistkirke torsdag kveld.

I tillegg til landsmøteforhandlinger og søndagens gudstjeneste vil det være tid til evangeliske møter på kveldene fredag og lørdag. Det vil være mulig å melde seg på bare landsmøtearrangementet som innbefatter lunsj, om en ønske en annen overnattingsform enn på landsmøtehotellet, eller en kan melde seg på med både kost og overnatting på samme sted. Under landsmøteforhandlingene vil det også være et tilbud for barn som reiser med foreldre.

Vi vil også jobbe for å få til et tilbud om overnatting i sovesal for dem som ønsker å holde kostnadene nede, samtidig som en vil delta på landsmøtet. Program, kostnader og reisemuligheter vil vi komme tilbake til senere.

Vi anbefaler at menighetene som sender delegater legger inn en budsjettpost til dette i 2019.

Kostnadene ved å delta vil bli informert om i god tid før årsskiftet. Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum.

Mer informasjon kommer.

https://baptist.no/lese/article/1477125