voksne

VOKSNE

Gudstjenester

Menighetens gudstjenester er i hovedsak på søndager kl. 11.00. Det er ordinære gudstjenester hvor sangen og forkynnelsen av Guds ord er i fokus. Første søndag hver måned feirer vi nattverd i våre gudstjenester. Nattverden er åpen for alle som ønsker å delta. Ved spesielle arrangementer er samlingene kl. 17.00. Se kalenderoversikt.

I gudstjenesten gis det anledning for forbønn om noen ønsker det, og har noen behov for en samtale, forbønn, bli salvet og bedt for etter gudstjenesten er det alltid mulighet for det. Det kan avtales med pastor på forhånd, eller etter gudstjenesten.

Det er gudstjenester på Farsi søndager kl. 13.00. Arrangør er Immanuel Baptist Church ved pastor Shahram Barati.

 

Bibelgrupper / Undervisning

Menigheten har flere bibelgrupper. Ønsker noen å delta i en bibelgruppe, ta kontakt med pastor eller menighetsleder som hjelper til å finne en passende bibelgruppe. Bibelgruppene er enten i privathjem eller i kirkestua. I gruppene samtaler man om forskjellige emner ut fra Guds ord, deler erfaringer og tanker, ber sammen, og har gjerne et enkelt måltid og sosialt felleskap. Det er en fin måte og bli bedre kjent med hverandre, og med Guds ord.

 

Alphakurs

Menigheten arrangerer Alpha kurs når det er et ønske og eller behov. Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere før igangsetting av kurset. Alpha-kurset er for alle som er interessert i å oppdage hva kristen tro handler om. Alpha kursrekke går som oftest over 10 kurskvelder og en helg, der du kan utforske den kristen tro sammen med andre. Hver økt har et tema, spørsmål rundt tro som er laget for å skape samtaler. Det legges samtidig vekt på et godt sosialt fellesskap med enkel beverting.

Kurset arrangeres over hele verden i mange kirkesamfunn. Det er også mulig med oppfølgingskurs til Alpha dersom det er et ønske.

Er det ønske om kurs, kontakt menighetens pastor eller send en mail på kontakt Oss.

 

Strikkekafè

Strikkekafèen er et tilbud til damer i alle aldre. Her møtes kvinner annenhver onsdag til hyggelig og sosialt samvær med kaffe/ te og enkel bevertning. De fleste har med strikketøy, men det er ingen betingelse. Det er utlodning (en gevinst) og kollekt på hver samling.

Strikkekafèen arrangerer årlig en familievennlig og hyggelig adventssamling med bevertning, og en større utlodning til misjonsprosjekt. Se Kalenderoversikt.

Strikkekafèens misjonsprosjekt er i hovedsak å støtte stiftelsen Mama Children`s Center Of Norway(MMCCN), som har ansvar for drift av Hopes Haven og MaMa Rachels`s Hospital Of Mercy(MMRHM).

Mange strikker babytepper og babysett med lue og jakke/trøye/sokker til nyfødte på Filippinene. Strikkekafèen har i tillegg flere hjemme-strikkere som støtter prosjektet.

For å hjelpe de fattigste av de fattige i Cavite distriktet nær Manila, støtter strikkekafèen og Porsgrunn Baptistkirke MMCCN økonomisk og sørger for at hjelpesendinger av baby/ barneklær kommer til Hopes Haven og fødeavdelingen ved MaMa Rachels Hospital of Mercy(barmhjertighetssykehuset). Alle nyfødte får strikkepakker. Det er en kjærkommen gave for nybakte mødre og deres babyer.

For mer informasjon av arbeidet, se: https://mamachildren.org

 

Sangkor/ Lovsangsteam

Menigheten har et sangkor som ledes av vår dyktige sang/musikkarbeider Elena Fagervold. I koret er det plass til flere sangere.

I tillegg arbeider pastor Morten Sundquist med å få i gang et «lovsangsteam» med unge/voksne. Er du glad i å synge, eller spiller gitar, bass, piano m.m. er du varmt velkommen til å være med.