Avlysning av kirkens aktivitet for en periode

Gode venner!

Med bakgrunn i smittesituasjonen, har menighetsrådet, etter nøye vurderinger enstemmig besluttet at kirken i første omgang avlyser de to kommende søndager. Vi kunne holdt gudstjenester i tråd med FHI sine retningslinjer, siden vi har fastmonterte kirke stoler, men da det er planlagt gjestepredikanter den 15.11 og 22.11 fra andre distrikt (Fredrikstad og Romerike), ønsker vi ikke å bidra til evt. «import av smitte». Vårt Valg/Årsmøte 1 flyttes til TORSDAG 03.desember kl.19.00. Dessuten har seniorpastor Magne meddelt at han i de neste to uker, ikke kan ha en aktiv rolle i menighetsarbeid.

Dette betyr også at Strikkekafèen18.11, og adventshyggekvelden fredag 27.11 utgår. Strikkekaféen opplyser at trekning likevel blir foretatt fredag 27.11, og for de som ønsker å støtte arbeidet til MaMas, er det mulig å overføre penger via Vipps til Bjørg på tlf. 992 41 865, eller sende til Strikkekaféen`s konto nr. 2610 19 08932. Husk merknad «lodd til MaMas». Marit og Bjørg noterer fortløpende navn på lotterilistene. Foreløpig tar menighetsrådet sikte på oppstart søndag 29.november.

Til orientering har også Evangeliehuset, Metodistkirken og Misjonskirken Vestsiden avlyst all sin kirkelig aktivitet i nevnte periode. Vi er dermed samkjørte med andre menigheter i byen.

Mvh

Menighetsrådleder

Sigbjørn