Våren 2018

Dette vårhalvåret startet spesielt for vårt vedkommende, da vår sønn Ronny døde lille juelaften og ble begravet fredag 5. januar. En flott avslutning av et 38 år langt liv. Pastor Tor L. Rønneberg forettet, og det var stor deltagelse i Borgestad kirke. Dette har medført at jeg ikke har klart å følge opp alt i ettertid, og våre nettsider har ikke vært fulgt opp slik de skal.

Men i kirken vår har vi hatt flere fine opplevelser. Immanuelkoret fra Metodistkirken besøkte oss 11. mars. Det ble en fin sangaften i kirka. Søndagen etter, 18. mars var EN STOR HØYTIDSDAG MED DÅP, og Gospelgudstjeneste med G4G Gospel Choir. Kirkesalen var nesten fullsatt. Og Sunniva ble døpt til Kristus. DA hun ble ønsket velkommen var det 4 generasjoner på plattformen.

Oldemor Grete Berg Jensen, mormor Hege, mamma Kristina og Sunniva. Her opplever vi at Guds velsignelse og tro går i arv.

Gospelkoret G4G sang så vakkert. en stor opplevelse. Det var flere på Gudstjenesten som aldri hadde sett troende dåp før, og det ble en stor opplevelse for dem alle.

I Påsken hadde vi besøk av pastor Per Midteide på Palmesøndag, hadde felles nattverdsmøte i Langesund på Skjærtorsdag, Korsvandring i Porsgrunn Langfredag og Høytidsgudstjeneste sammen med Immanuel Church og Langesund 1. Påskedag. Pastor Dag Eiel Kristoffersen sang og talte 1. påskedag. Vårt nye lovsangsteam deltok også med fin sang. En fin opplevelse i Høytiden.