Israel: Bibelens land

Israel feirer 70 år som selvstendig stat i moderne tid i 2018. Det vil vi være med å feire med en tur hvor vi også får oppleve å gå og se de kjente bibelske stedene hvor Jesus gikk.

I Nazareth besøker vi Baptistmenigheten «Home of Jesus the king church» og pastor Saleem Shalash. Vi skal være med på gudstjeneste, oppleve steder i Nazareth turister sjelden får oppleve, og høre om det spennende arbeidet menigheten er med på både i Nazareth og Haifa.

Etter opplevelsesrike dager rundt Tiberiassjøen, går turen til Jeriko, Dødehavet og Jerusalem.
Vi får ikke med oss hoveddelen av Israels feiring som selvstendig stat på grunn av at vi kommer ned litt etter denne, men får en interes-sant tur «opp til Jerusalem» og blir der noen dager. Her tar vår utmerkede guide oss med til steder som Yad Vashem (Holocaustmuseet), Via Dolorosa (veien Jesus gikk med korset til Golgata), Getsemane og mange flere. I tillegg får vi et møte med re-presentanter fra Internasjonale Kristne Ambassade. Så det mangler ikke på godbiter der i området heller!
Mot slutten av turen tilbringer vi en fridag i Netanya før vi fulle av inntrykk setter oss på flyet hjem til det «kalde nord».
Vel møtt til en tur med tillegg av «litt utenom det vanlige»!