VÅREN OG PÅSKEN ER KOMMET

Våren er en vakker tid. Lyset kommer mer og mer, og solen begynner å varme. For noen dager siden så jeg blåveisen i full blomst.I menigheten gleder vi oss over det gode samarbeidet med Imanuel Church, Iranien Cchristian in Norway, og pastor Shahram Barati. Det har vært en berikelse for menigheten. Nå har vi begynt med felles ungdomsarbeide, og vi har hatt flere fellesgudstjenester. I mars kunne vi glede oss over felles dåpsgudstjeneste. Vi har også vært sammen på Down Town og delt ut innbydelser til kirken vår. Og vi planlegger felles ledermøter og har begynt å planlegge høsten og felles aktiviteter. Immanuel Church har søkt medlemmsskap i Baptistsamfunnet, noe vi gleder oss over.

De har sine Gudstjenester på det iranske språket Farsi hver søndag kl. 13.00.

Skjærtorsdag har alle Baptistmenighetene i Grenland felles Nattverdsmøte i vår kirke. Pastor Shahram Barati taler, og pastorer og ledere fra menighetene i Grenland deltar. Vår nye lovsangsgruppe vil delta for første gang, og det gleder vi oss over.

1. påskedag blir det Påskestevne med Oppstandelsesgudstjeneste på Langesund bad. Dette året blir også Risør Baptistmenighet med oss, og pastor Bjørn Torleif Kristiansen taler Guds ord.

Gospelkoret G4G har flere ganger gledet oss med Gospelgudstjenester. Den neste blir 23. april. De synger med en varme og er så fylt av Guds ånd at det fyller hele kirkerommet med en atmosfære som bare må oppleves. Så være varmt velkommen.

Begivenhetene står i kø denne våren. Måneden avsluttes med en Ønskesangen søndag 30. april kl. 17.00. Pastor Dag Eiel Kristoffersen sammen med Elim-koret besøker oss denne ettermiddagen. Her vil de kjente og kjære sangene stå i forkus.

Gled deg til en opplevelsesrik april i Guds Hus.