PASTORSITUASJONEN

Sommeren 2017 fortalte pastor Magne Hultgren at han ville avslutte sin pastorstilling fra og med årsskifte 2018/2019. Det ble nedsatt et utvalg til å arbeide med pastorspørsmålet, og det ble sendt en forespørsel som vi alle håpet ville bli positiv. Men grunnet nye utfordringer måtte vedkommende takke nei.

Vi måtte tenke nytt, og det kom derfor et nytt forslag til midlertidig løsning . Det blir et pastorteam beståendee av Shahram Barati, Morten Sundquist og Magne Hultgren som fordeler oppgaver i menigheten. Shahram Barati tar det administrative ansvaret, Morten Sundquist vil ta hånd om arbeidet blant Unge voksne, barn og ungdom, og Magne Hultgren blir seniorpastor med ansvar for besøkstjenesten, kirkelige handlinger og er mentor for de to andre. Morten Sundquist ansettes i 25% stilling, de to andre gjør det som frivillig tjeneste. Dette ble vedtatt i menighetsmøte 31.mai.

I tillegg vil menighetens predikanter delta i forkynnelsen.

Dette trer i kraft fra 01.01.2019.

Vær med å be for det nye pastorteamet

ARBEIDE BLANT BARN OG UNGEVOKSNE

Det er gledelig at det er kommet flere barn til menighetene som nå er kommet i søndagsskolealder. Til høsten starter vi opp med søndagsskole, og en familiegudstjeneste i måneden.

I tillegg vil Morten Sundquist starte opp med møter for Unge Voksne på søndagskveldene. Menighetens nye Lovsangsteam vil være engasjert i disse møtene sammen med Morten. Vi håper dette vil føre til vekst i våre menighetr.

Vær med å be for det som skal skje. Vi er veldig glade og optimistiske for det som skjer.

Bilde fra Korsvandringen i Porsgrunn Langfredag. Her står vi ved Minneparken, og Ann Karin Hultgren leser fra påsketeksten og leder forsamlingen i bønn. Metodistprest Vidar Sten Bjerke ledet vandringen, og pastor Tore Mersland fra Misjonskirken holder megafonen. Flere delte på å bære korset, og det hele avsluttet med en fin musikkandakt i Metodistkirken. Porsgrunn Kristne Råd er arrangør.